То е давано от Министерството на образованието и науката на изявени учители и директори на детски градини, училища и обслужващи звена в сферата на образованието.

Г-жа Йосифова получи наградата за дългогодишна цялостна и високопрофесионална трудова дейност в системата на българското образование.

В специалната церемония по връчване на отличията участваха министърът на образованието проф. Тодор Танев и заместник–министър Ваня Кастрева.

Министър Танев поднесe своите поздравления на присъстващите учители и директори, предложени да получат наградата с думите: „Наистина е много вълнуващо за всички нас да съм сред Вас и да връча тези награда, която е учредена през1996г”. Той сподели още, че всички, които са получили това почетно отличие са вече „едно голямо българско семейство от извисени хора”.

Екипът на Учебен комплекс „Джани РоДари” поднася своите най–сърдечни поздравления на г-жа Йосифова и й пожелава много нови бъдещи успехи и признания.

Честита награда!

 

   

На вниманието Ви  

 

Презентация

Presentation EN

Παρουσίαση GR

Презентация RU

 

"Образованието трябва да озарява вътрешния гений,

който вече се намира у човека,и да му помага в неговото развитие."

Свами Сатянанда  Сарасвати

"Обучението е запалване на пламък, а не пълнене на съд."

Сократ

"Да очакваме от всички деца на една и съща възраст да учат по един и същ начин, е все едно да очакваме всички деца на една и съща възраст да носят еднакъв размер дрехи."

Маделин Хънтър


 

КУРС ПО ВЪЗДУШНА ЙОГА ЗА ВЪЗРАСТНИ

ЗАНИМАЛНЯ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "ДЖАНИ РОДАРИ"

Изучаване на ГРЪЦКИ ЕЗИК

Изучаване на китайски език за ученици (7-16 годишни)

Школа по фехтовка

ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ

ЧЛЕН НА БАЧУ

Bachu
Частно иновативно училище"Джани Родари"
 
 
 
 

 

   

Search  

   
© http://djanirodari-school.org/