В ЧОУ „Джани РоДари“ празниците не спират. На 28.10.2015г учениците показаха какво умеят да правят с помощта на книгата „ Граматика на фантазията“ на Джани Родари. Те твориха и се забавляваха заедно със своите родители. Потопиха се в света на музиката, театъра, спорта и работата с глина. Но най-големия подарък, който получиха бе гостуването на известния български писател Георги Господинов и неговото семейство. Писателят и дъщеря му Рая представиха пред нас своята съвместна книга „Сватби на животни и неща“, раздадоха много автографи и рисуваха заедно с децата, които вече им бяха подготвили изненада: изложба с рисунки по книгата.

С любезното съдействие на издателство „Сиела“ нашите гости имаха възможност да закупят изключителната книга: „Граматика на фантазията“ на Джани Родари, а със съдействието на издателство „Жанет 45” да се сдобият с невероятната книга „Сватби на животни и неща” на Георги Господинов и дъщеря му Рая.

Екипът на ЧОУ „Джани РоДари“ и неговите ученици изказват своите големи благодарности на писателя Георги Господинов и неговото семейство за отделеното време и прекрасното изживяване! Благодарим за досега с творчеството и прекрасния свят на книгите, който те разкриха пред нас!

 

   
   

На вниманието Ви  

 

Презентация

Presentation EN

Παρουσίαση GR

Презентация RU

 

"Образованието трябва да озарява вътрешния гений,

който вече се намира у човека,и да му помага в неговото развитие."

Свами Сатянанда  Сарасвати

"Обучението е запалване на пламък, а не пълнене на съд."

Сократ

"Да очакваме от всички деца на една и съща възраст да учат по един и същ начин, е все едно да очакваме всички деца на една и съща възраст да носят еднакъв размер дрехи."

Маделин Хънтър


 

КУРС ПО ВЪЗДУШНА ЙОГА ЗА ВЪЗРАСТНИ

ЗАНИМАЛНЯ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "ДЖАНИ РОДАРИ"

Изучаване на ГРЪЦКИ ЕЗИК

Изучаване на китайски език за ученици (7-16 годишни)

Школа по фехтовка

ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ

ЧЛЕН НА БАЧУ

Bachu
Частно иновативно училище"Джани Родари"
 
 
 
 

 

   

Search  

   
© http://djanirodari-school.org/