Спортна академия

„Джани РоДари”

Плуване
Балет

Танци (народни и модерни)

Школата по народни танци в Учебен комплекс „Джани РоДари” се ръководи от Станислав Стойков – танцьор в ансамбъл “Чинари”.

Ансамбъл “Чинари” е създаден през 1993 г. от професионални изпълнители на български народни танци, музика и песни. Всеки член на ансамбъла има отлична професионална подготовка по музика и хореография. Изпълнителите на ансамбъл “Чинари” са талантливи и красиви млади хора, виртуозни изпълнители на традиционни български танци, песни и инструментални мелодии.


Йога

Специализиран подход в обучението, базиран на методиката за пробуждане на вътрешния потенциал. Заниманията се провеждат от педагог – специалист, с международно признат лиценз от R.Y.E., London.

Въздушна йога с инструктор Станислава Попова

Колоездене /пролет и есен/


Футбол

Стена за катерене

Частно основно училище „Джани РоДари” има собствена стена за катерене. Съоръжението е предназначено за деца и цели популяризирането на катеренето и алпинизма. Хватките и маршрутите по стената са съобразени с уменията на начинаещите катерачи, но има места, където и напредналите могат да се затруднят. Цялата необходима екипировка и инструктаж се предоставят на място. Катеренето се извършва единствено с помощта на инструктор.

Курс начално обучение по катерене на „Изкуствена стена“ за деца и възрастни. Целта на курса по катерене на изкуствена стена е да се придобият основни знания и умения относно принципите на катерене и осигуряване.

 

Тенис на маса с треньор Мариела Флорова

Мариела Филипова-Флорова е родена през 1969 г. в град Търговище. От 8 г. възраст започва да тренира тенис на маса в СКТМ "Светкавица" - гр. Търговище. От 12 до 19 годишна възраст е национален състезател. Печели много шампионски титли в дисциплините: отборно, индивидуално, двойки и смесени двойки в различните възрастови групи. Завършва висше образование в НСА "Васил Левски" със специалностите: Учител по ФВ и Треньор по тенис на маса. През 2007-2008 г. е треньор по тенис на маса в Спортно училище "Ген. Владимир Стойчев" (ЦСКА) в гр. София. В периода 2000-2008 Мариела се състезава в македонското първенство за отбора на град Битола. От 2000 г. е активен треньор на подрастващи в зала на НСБ "Диана". В момента е главен треньор в СК "Спорт старс".

   

На вниманието Ви  

 

Презентация

Presentation EN

Παρουσίαση GR

Презентация RU

 

"Образованието трябва да озарява вътрешния гений,

който вече се намира у човека,и да му помага в неговото развитие."

Свами Сатянанда  Сарасвати

"Обучението е запалване на пламък, а не пълнене на съд."

Сократ

"Да очакваме от всички деца на една и съща възраст да учат по един и същ начин, е все едно да очакваме всички деца на една и съща възраст да носят еднакъв размер дрехи."

Маделин Хънтър


 

КУРС ПО ВЪЗДУШНА ЙОГА ЗА ВЪЗРАСТНИ

ЗАНИМАЛНЯ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР "ДЖАНИ РОДАРИ"

Изучаване на ГРЪЦКИ ЕЗИК

Изучаване на китайски език за ученици (7-16 годишни)

Школа по фехтовка

ИНОВАТИВНО УЧИЛИЩЕ

ЧЛЕН НА БАЧУ

Bachu
 
 
 
 

 

   

Search  

   
© http://djanirodari-school.org/